Shopping Cart

 Ilmainen toimitus, kun tilaus on yli 120€ – Muulloin toimituskulut Alk. 2,95 €

NileTech Palvelut

Tieto siitä, että luotettava alan ammattilainen on vain soiton tai napin painalluksen päässä, on paras palvelu, mitä asiakkaille tarjoamme.

Kaikille huolloille ja varaosille 365 päivän takuu

Vain yksi pysähdys kaikkiin IT-ratkaisuihin.

Tuemme asiakkaita kaikissa puhelimen huoltoa ja IT-alaa koskevissa asioissa – Asiakaskuntaamme ovat niin yritys- kuin yksityisasiakkaat. Meillä asioidessa kaikki tulee samassa paikkassa kuntoon, sillä tarvittaessa olemme asiakkkaan puolesta yhteydessä ulkoisiin toimijoihin.

Palveluihimme kuuluu mm näyttöjen vaihdot, vianmääritykset, latausportinvaihdot, kuuluvuusongelmat, ohjelmistopäivitykset sekä yleinen tuki monien järjestelmien kanssa. Huollot suoritetaan liikkeessämme, emme käytä kolmannen osapuolen korjauspalveluita missään huolloissa, joten tiedät missä laitteesi on, kun se on huollettavanamme. Olemme aidosti kiinnostuneita elektroniikan kehityksestä, ja takaamme teknikoidemme olevan alan sykkeessä mukana. Teemme työmme ylpeydellä alusta loppuun.

 
 

NileTech Huolto

Elektroniikkahuolto ja korjaus Ilman ajanvarausta.

NileTech Huolto

Nopea paikallinen palvelu

Älylaitteiden Huolto

Oli kyseessä sitten vioittunut älypuhelin tai päivitystä vaativa tietokone, meiltä saat avun helposti ja nopeasti ilman korkeaa hintaa! Tältä sivulta löydät muutamien tuotteidemme hintoja ja esimerkkejä, kattavammat hinnastot löydät laitekohtaisilta sivuiltamme, tietokoneiden ja älylaitteiden omilta huoltosivuilta.

 
Ennen Jälkeen
diagnoosi

Laitteesi diagnosointi

Selvitämme laitteesi ongelmat ja annamme hinta-arvion huollosta
ILMAISEKSI!

asennukset

Laitteistojen ja ohjelmistojen asennukset

Meiltä saat laajan valikoiman huolto- ja asennuspalveluita ammattilaisten tekeminä ja järkevällä hinnalla.
tietokone huolto

Korkeatasoiset tietokonehuollot

Monen vuoden kokemuksella tehtävät korjaukset suoritetaan huolella ja taidolla.

puhelin korjaus

Älypuhelinten huollot ja korjaukset

Teemme älypuhelimien korjauksia laaja-alaisesti aina akkujen vaihdoista emolevykorjauksiin asti.

Luomme asiakkaillemme laadukkaita ja edullisia palveluita

Tietokone Huolto

Tuo vaivaava tietokoneesi NileTechin taitavien teknikkojen tarkastettavaksi. He voivat tutkia koneesi ongelmat ja ehdottaa mahdollisia korjauksellisia toimenpiteitä, optimointeja tai parannuksia! Pyrimme tarjoamaan järkevimmät hinnat parhaalle, henkilökohtaisimmalle palvelulle mitä kukaan voi saada.

prescription

Laitteesi diagnosointi

Määrittelemme laitteesi ongelmat ja tarjoamme ratkaisuja sekä annamme hinta-arvion ILMAISEKSI!
hard-disk

Tiedostojen palautus

NileTech tarjoaa laajan palvelun tiedostojen palautukseen kovalevyiltä ja käyttöjärjestelmistä mukaanlukien Windows ja Mac. 
clean

Tietokoneen puhdistus

Puhdistamme laitteiston ja vaihdamme vanhan piitahnan uuteen koneen jäähdytyksen maksimoimiseksi. Kokonaisuuteen kuuluu myös virusten ja vakoiluohjelmien poisto sekä käyttöjärjestelmien optimointi.
shield

Virusten poisto

Työskentelemme äärimmilleen suojatun etäyhteyden kautta ja annamme täyden raportin kun poisto on valmis.

Asiakkaiden kokemuksia meistä

Jos laitteesi ei ole korjattavissamme et maksa siitä penniäkään – Ei turhaa rahanmenoa!!

Facebook

Google

Kysyy meiltä mitä vain

Usein kysytyt kysymykset

Monet korjauksista ovat nopeita ja voivat kestää niinkin vähän kuin 15 minuuttia, kun taas jotkin vaativammat toimenpiteet saattavat kestää jopa kaksi päivää. Annamme aina hinta-arvion ja huollon oston yhteydessä arvion huollon kestosta. Erikseen ostettavien varaosien toimituksien kestot ovat usein huomattavasti pidempiä ja kerrotaan tapauskohtaisesti.

Hinnastomme on nähtävissä sivustoillamme ja yleisimmät korjaukset ovat myös ostettavissa verkkokauppamme kautta. Tarkimmat hintatiedot saatte soittamalla asiakaspalveluumme tai yhteydenottolomakkeella. Teknikon antama hinta-arvio sisältää aina tarvittavat varaosat, teknikon työajan sekä ALV 24%.

Kauttamme asiakkaamme saavat huomattavasti henkilökohtaisempaa palvelua. Meille et ole vain numero! Pyrimme tarjoamaan edelläkävijänä personalisoitua palvelua alusta loppuun niin henkilö- kuin yritysasiakkaillemme. Teemme myös vaikeamman asteen korjauksia, joita isoissa ketjuliikkeissä ei tarjota.

Tottakai! Kauttamme saat korjattua kaiken malliset ja merkkiset kannettavat, pöytäkoneiden ja älypuhelinten korjauksien lisäksi.

Ehdottomasti! Useimmissa tapauksissa tiedostojen palautus onnistuu helposti ja vaikeimmissakin tapauksissa tietojen palautus yleensä onnistuu ainakin osittain.

Pidämme aina tarkasti huolta asiakkaidemme yksityisyydensuojasta. Mihinkään tietoihin ei kajota mikäli se ei kuulu sovitun huollon piiriin. Emme poista asiakkaiden tiedostoja huollettavista laitteista ilman erillistä sopimusta asiakkaan kanssa. Mikään kolmas osapuoli ei pääse käsiksi vastuullamme olevien laitteiden tietoihin.

Ajanvaraus ei ole pakollista, mutta varaamalla ajan varmistat teknikon ottavan laitteesi heti käsittelyyn ja saat tarvitsemasi palvelun varaamanasi ajankohtana. Laitteen voi tuoda huoltoon myös koska tahansa aukioloajan puitteissa, mutta laitteen käsittely siirtyy huollettavien jonoon seuraavaksi.

Voit varata teknikkoajan koti- tai toimistokäynnille. Perustuntihinnastoon ja varattavaan huoltoaikaan lisätään kilometrikulut. Tällä hetkellä huoltoalueeseen kuuluu vain Järvenpää – Riihimäki jonka alueella koti- ja toimistokäynnin matkakustannus on 10€

Suosittelemme pakkaamaan laitteen koosta riippumatta ainakin useampaan kerrokseen kuplamuovia sekä kovaan, ehjään pahvilaatikkoon. Laite kannattaa aina lähettää seurantakoodilla, jotta se varmasti saapuu perille. Emme vastaa matkalla sattuneiden lisävahinkojen korjauksesta, ellei asiasta erikseen sovita.

Asiakkaalta kerätään seuraavanlaisia tietoja:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Maksutapa
  • Tieto maksusta
  • Ostoshistoria
  • Tuotearvostelut
  • Verkkokaupan selaustiedot
  • Kohdennettuun sisältöön liittyvät tiedot

Näitä tietoja käytetään asiakaskokemuksen ja markkinoinnin personalisointiin ja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden täyttämiseen, jotta asiointi verkkosivuillamme sujuisi mahdollisimman asiakasystävällisesti. Kerätyt tiedot auttavat meitä kehittämään sivustojamme sekä parantamaan palvelutarjontaa vastaamaan asiakaskunnan toiveita. Tietojen pohjalta asiakaspalvelu sujuu mutkattomammin ja asiakas saa yksilöllisempää apua sitä tarvitessaan. Yhteydenpito asiakkaisiin, kilpailuiden, kamppanjoiden sekä muun asiakasta helpottavan informaation kulku taataan näillä kerätyillä tiedoilla.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua järkevillä hinnoilla.

Oli kyseessä sitten vioittunut älypuhelin tai päivitystä vaativa tietokone, meiltä saat avun helposti ja nopeasti ilman korkeaa hintaa! Tältä sivulta löydät muutamien tuotteidemme hintoja ja esimerkkejä, kattavammat hinnastot löydät laitekohtaisilta sivuiltamme, tietokoneiden ja älylaitteiden omilta huoltosivuilta.

 
MG_2321-1024x683